A kókuszolaj az elmúlt években nagy népszerűségnek örvend világszerte. Számos kozmetikai termék fontos alkotóelemévé vált, és tiszta formájában több millió háztartásban használjál, elsősorban multifunkcionális felhasználásának köszönhetően. A kókuszdióolaj felhasználható az arc és a test bőrének lágyításához és hidratálásához, maszkként a száraz és sérült hajra, a főzéshez, a közönséges olajok alternatívájaként és akár a fogyáshoz is. Hosszú ideig telítettséget vált ki. A népszerű kozmetikai márka, a Sefiros a BIO szűz kókuszdió-olaj mellett egy teljesen kivételes kókuszdió-olajat kínál, amely RAW minőségű. ami azt jelenti, hogy a gyártás során nem érinti 40 ° C-nál magasabb hőmérsékletet, így megőrzi az ásványi anyagok és tápanyagok 100% -át. A RAW kókuszdióolaj lágy és friss illatú,mint a gyümölcs vagy a fű, akárcsak a frissen nyitott kókuszdió. Nagyon finom, vajas textúrájú és enyhén édes ízű. Oldott állapotban egy világos színű, és a szilárd állapotban hófehér nem sárgás lerakódások nélkül. Könnyen felszívódik a bőrbe és a hajba, és minden tápanyaggal ellátja őket. A Ženy s. r. o projekttel együttműködve tesztelésre került sor, és a nők 100% -a javasolja ezt a terméket. Hogyan állítják elő a RAW minőségű kókuszdióolajat? A RAW kókuszolajat az úgynevezett "nedves" technológiával állítják elő. Ez egy nagyon gyors folyamat, amelynek során a friss kókuszdiót körülbelül 90 perc alatt feldolgozzák, és nem találkozik 40 °C -tól magasabb hőmérséklettel. A friss kókuszdiót a héja nélkül használják fel, a nyers belsejét ledarálják és pépesítik, így jön létre a kókusztej. Az olaj mellett a tej sok vizet is tartalmaz. A víz egy olyan alkotóelem, amely viszonylag gyorsan romlik, és az olaj összeesik, ezért az összes vizet el kell távolítani belőle. Ezt egy speciális centrifugálási rendszerben végzik, amelyben a tömeget ismételten centrifugálják. Az így kapott termék tiszta, stabil, maximális nyers kókuszolaj.
Bőrtípusok |
bőrpír és érzékeny bőr |